• Depilacija šećernom pastom na sniženju  | Zakazimi.rs

Depilacija šećernom pastom na sniženju | Zakazimi.rs


Stara cena: 900 din

Cena: 350 din

Ušteda: 550 din

Podelite ovu ponudu:

Opis ponude


Depilacije šećernom pastom regije po izboru: pazuh, potkolenice, plitke prepone, linija stomaka ili ruke

 

Šećerna pasta za depilaciju je potpuno prirodni proizvod na bazi šećera i limuna. Ne sadrži hemikalije, lepak, niti veštačke boje i mirise. Upravo se zbog svog blagog sastava preporučuje svima koji žele depilaciju.

Prednost depilacije šećernom pastom: - mogućnost uklanjanja dlačica već od 2mm dužine - pasta se ne zagreva, pa ne postoji mogućnost opekotina - šećer je prirodni konzervans, onemogućen je razvoj bakterija, pa ne postoji mogućnost dobijanja različitih infekcija - ovo je prava hladna depilacija, pogodna je za osobe koje imaju probleme sa proširenim venama ili pucanjem kapilara - šećernom pastom se radi i piling kože i otklanjaju izumrle ćelije epitela - redovnom depilacijom šećernom pastom slabi se koren dlačica, vremenom se proređuju i prestaju da rastu, tj. postiže se epilaciono dejstvo. Uživajte u glatkoj koži bez dlačica, nedeljama. Iskoristite fenomenalnu ponudu sa akcijskom cenom uz  besplatan kupon zakazimi.rs

 

Salon Touch se nalazi u centru Beograda. U prostranom i prijatnom ambijentu, u opuštenoj atmosferi, doboćete sjajnu uslugu. Dugogodnišnje iskustvo i profesionalni pristup stručnih lica Salona Touch garantuju da ćete iz salona izaći nesmejani i zadovoljni pruženom uslugom.

Pravila i uslovi korišćenja kupona


> Jedan kupon važi za jednu osobu

> Možete preuzeti više kupona

> Broj telefona za zakazivanje nalazi se na kuponu.

> Kupon možete iskoristiti odmah po preuzimanju.

> Kupon važi od trenutka preuzimanja. Neophodno je zakazivanje.

> Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je

blagovremeno otkazati i zakazati nov termin, u suprotnom ce se kupon tretirati iskorišćenim

Detalji o firmi


Kozmetički salon Touch

Strahinjića bana 80

Pon-Pet:09h - 20h Sub:10h - 18h Ned:Neradni dan

Salon Touch se nalazi u centru Beograda. U prostranom i prijatnom ambijentu, u opuštenoj atmosferi, doboćete sjajnu uslugu. Dugogodnišnje iskustvo i profesionalni pristup stručnih lica Salona Touch garantuju da ćete iz salona izaći nesmejani i zadovoljni pruženom uslugom.

SVE PONUDE OVOG PONUĐAČA


Kontakt Podaci

www.zakazimi.rs
064 08 111 85
info@zakazimi.rs
zakazimi.rs@gmail.com
Pon-sub: 09:00 do 17:00 h
PIB:112032720
© 2020 zakazimi.rs - Sva prava zadržana

Pratite nas

Besplatni kuponi bez registracije i plaćanja unapred - PREUZMI BESPLATAN KUPON.

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu ZakaziMi.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama: putovanja, zdravlje, kozmetičke usluge,fitnes i sport, obrazovanje,pedikir i manikir,wellness,stomatologija ... i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Ne gubite vreme i iskoristite naše popuste Uz BESPLATAN KUPON.