POPUSTI-AKCIJE

  • Hair tinsel, Svetlucave niti

Hair tinsel, Svetlucave niti


Stara cena: 4500 din

Cena: 1790 din

Ušteda: 2710 din

Podelite ovu ponudu:

Opis ponude


Hair tinsel, Svetlucave niti

Ukoliko ste ljubitelji šljokica i neobičnih aksesoara za kosu, hair tinsel je nešto što će vam se baš dopasti! Neodoljive tanke niti koje su presvučene šljikicama potpuno se stapaju sa vašom kosom, te ih na prvu verovatno ne biste ni primetili, sve dok ih ne obasja izvor svetla.

Ali baš tada kreće magija zbog čega hair tinsels često zovu i vilinskom kosom. Ovaj trend preplavio je društvene mreže, a vodeće influenserke i trendseterke već su "prošetale" neobične glitter niti.

Zapravo, ono što je nekad bilo rezervisano samo za devojčice koje su ovakve pramenove od "šljokičaste" kose kačile šnalicama, danas je dobilo svoju moderniju verziiju, a niti se za vašu kosu lepe specijalnim lepkom čime se dobija prirodniji izgled.

Pere se fenira i stoji mesec dana najmanje.

Detalji o firmi


Estetik studio Viktorija

Ruzveltova 10, Palilula

011/38 62 207, 064/640 81 69

Radno vreme: pon-sub: 10-21h, ned: Ne radi

Estetik studio "Viktorija" Vam pruža savršene uslove, uz specijalne tretmane za negu lica i tela, rezultati će biti potpuni. U Estetik studiju posvetite svom telu pažnju koju zaslužuje. Relaksirajte se, oporavite, podmladite uz izabrani tretman lica i tela. Zadovoljstvo nam je da Vam ponudimo najsavremenije uslove za estetske tretmane.

SVE PONUDE OVOG PONUĐAČA


Kontakt Podaci

www.zakazimi.rs
066 54 20 809
info@zakazimi.rs
zakazimi.rs@gmail.com
Pon-sub: 09:00 do 17:00 h
PIB:112032720
© 2020 zakazimi.rs - Sva prava zadržana

Pratite nas

Besplatni kuponi bez registracije i plaćanja unapred - PREUZMI BESPLATAN KUPON.

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu ZakaziMi.rs! Popusti

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama: putovanja, zdravlje, kozmetičke usluge,Popsti i Kuponi.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Ne gubite vreme i iskoristite naše popuste Uz BESPLATAN KUPON.