POPUSTI-AKCIJE

  • Insulinska rezistencija paket- ultrazvuk abdomena i karlice uz pregled endokrinologa i lab analize glukoza i insulin.Akcija

Insulinska rezistencija paket- ultrazvuk abdomena i karlice uz pregled endokrinologa i lab analize glukoza i insulin.Akcija


Stara cena: 11000 din

Cena: 4900 din

Ušteda: 6100 din

Podelite ovu ponudu:

Opis ponude


Insulinska rezistencija paket- ultrazvuk abdomena i karlice uz pregled endokrinologa i lab analize glukoza i insulin. Endokrinoloski pregled obavlja subspecijalista iz KCS.

 

Insulinska rezistencija je metaboličko stanje koje karakteriše povišen nivo insulina u krvi i otpornost (rezistencija) ćelija na insulinski signal.

Osnovna fiziološka funkcija insulina, hormona koji oslobađa pankreas, je održavanje normalnog nivoa glukoze u krvi – transportom glukoze iz krvi u ćelije organizma. Ovom funkcijom insulin omogućava da ćelije pravovremeno iskoriste glukozu iz krvi za svoje energetske potrebe.

Kako insulinska rezistencija predstavlja stanje u kojem ćelije slabo reaguju ili ne reaguju na insulin – njegov nivo u krvi raste. Insulin u krvi vezuje glukozu, čiji nivo u krvi takođe raste zbog nemogućnosti transporta unutar ćelija. Na taj način, insulinska rezistencija dovodi do toksičnih nivoa glukoze u krvi – stanja poznatog kao visok šećer u krvi.

Simptomi insulinske rezistencije

Simptomi predstavljaju subjektivni opis tegoba koje pacijent doživljava u određenom stepenu i pacijent ih koristi kako bi lekaru opisao svoje tegobe.

Insulinska rezistencija se može najčešće manifestovati simptomima kao što su:

  • Pojačana glad i želja za unosom rafinisanih ugljenih hidrata
  • Prekomerna žeđ
  • Učestalo mokrenje
  • Lako dobijanje na težini i teško mršavljenje
  • Prisustvo masnih naslaga – naročito u predelu stomaka, struka i zadnjice
  • Osećaj pospanosti i zamora, naročito posle obroka
  • Nedostatak energije i hronični umor
  • Neredovan menstrualni ciklus
  • Loša koncentracija, bezvoljnost ili rasejanost

Detalji o firmi


specijalisticka lekarska ordinacija "Doutora" za ultrazvucnu dijagnostiku i kardiologiju

381 60 444-67-09

pon-pet 10-18h- sub 10-14h

Požeška 79, TC City Hall, prizemlje.

Specijalisticka lekarska ordinacija "Doutora" za ultrazvucnu dijagnostiku i kardiologiju, 
 nudi čitav spektar ultrazvučnih pregleda u cilju što efikasnijeg uspostavljanja dijagnoze različitih zdravstvenih stanja. Zahvaljujući savremenoj ultrazvučnoj opremi i vrhunskom timu lekarskih eksperata iz oblasti radiologije, obavljamo sve moguće i "nemoguće" ultrazvučne preglede, kao i mogućnost dodatnih konsultativnih internističkih pregleda.

SVE PONUDE OVOG PONUĐAČA


Kontakt Podaci

www.zakazimi.rs
066 54 20 809
info@zakazimi.rs
zakazimi.rs@gmail.com
Pon-sub: 09:00 do 17:00 h
PIB:112032720
© 2020 zakazimi.rs - Sva prava zadržana

Pratite nas

Besplatni kuponi bez registracije i plaćanja unapred - PREUZMI BESPLATAN KUPON.

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu ZakaziMi.rs! Popusti

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama: putovanja, zdravlje, kozmetičke usluge,Popsti i Kuponi.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Ne gubite vreme i iskoristite naše popuste Uz BESPLATAN KUPON.