• Nokti - Izlivanje, nadogradnja ili ojačavanje noktiju na rukama,Popusti

Nokti - Izlivanje, nadogradnja ili ojačavanje noktiju na rukama,Popusti


Stara cena: 1400 din

Cena: 590 din

Ušteda: 810 din

Podelite ovu ponudu:

Opis ponude


Nokti su sastavni deo imidža. Svaka žena ima svoj favorit kada su u pitanju oblik, boja i dužina nokta

  • Izlivanje noktiju, ili
  • Nadogradnja noktiju, ili
  • Ojačavanje noktiju gel lakom marke Jessica

Osetljivi, tanki i nokti skloni listanju i pucanju, teško će dostići željenu dužinu prirodnim putem. Najbolje rešenje za njih je produžavanje pomoću različitih manikir tehnika. Danas su najrasprostranjenije: izlivanje, ojačavanje prirodnih noktiju i nadogradnja noktiju.

Izlivanje noktiju je novija metoda produžavanja prirodnog nokta. Obavlja se pomoću šablona i materijala koji se koriste za ojačavanje: akrila ili gela. Izlivanjem se ne menja samo dužina, već i oblik nokta. Bez obzira na to koliko su tvoji prirodni nokti kvalitetni i dugi, neke, danas izuzetno popularne forme moći ćeš da dobiješ samo izlivanjem noktiju. Zbog prelepih finalnih rezultata, za vrlo kratko vreme ova tehnika je dostigla veću popularnost od klasične nadogradnje.

Nadogradnja je metoda produžavanja noktiju, koja je starija od izlivanja. U prošlosti su se za ovu tehniku koristili različiti materijali koji su se lepili preko celog nokta.

Ojačavanje noktiju je tehnika nanošenja posebnog gela koji učvršćuje površinu samog nokta, čineći ga otpornim na lomljenje i ostala oštećenja.

 

Salon Touch se nalazi u centru Beograda. U prostranom i prijatnom ambijentu, u opuštenoj atmosferi, doboćete sjajnu uslugu. Dugogodnišnje iskustvo i profesionalni pristup stručnih lica Salona Touch garantuju da ćete iz salona izaći nesmejani i zadovoljni pruženom uslugom.

 

Pravila i uslovi korišćenja kupona


> Jedan kupon važi za jednu osobu

> Možete preuzeti više kupona

> Broj telefona za zakazivanje nalazi se na kuponu.

> Kupon možete iskoristiti odmah po preuzimanju.

> Kupon važi od trenutka preuzimanja. Neophodno je zakazivanje.

> Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je

blagovremeno otkazati i zakazati nov termin, u suprotnom ce se kupon tretirati iskorišćenim

Detalji o firmi


Kozmetički salon Touch

Strahinjića bana 80

Pon-Pet:09h - 20h Sub:10h - 18h Ned:Neradni dan

Salon Touch se nalazi u centru Beograda. U prostranom i prijatnom ambijentu, u opuštenoj atmosferi, doboćete sjajnu uslugu. Dugogodnišnje iskustvo i profesionalni pristup stručnih lica Salona Touch garantuju da ćete iz salona izaći nesmejani i zadovoljni pruženom uslugom.

SVE PONUDE OVOG PONUĐAČA


Kontakt Podaci

www.zakazimi.rs
064 08 111 85
info@zakazimi.rs
zakazimi.rs@gmail.com
Pon-sub: 09:00 do 17:00 h
PIB:112032720
© 2020 zakazimi.rs - Sva prava zadržana

Pratite nas

Besplatni kuponi bez registracije i plaćanja unapred - PREUZMI BESPLATAN KUPON.

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu ZakaziMi.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama: putovanja, zdravlje, kozmetičke usluge,fitnes i sport, obrazovanje,pedikir i manikir,wellness,stomatologija ... i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Ne gubite vreme i iskoristite naše popuste Uz BESPLATAN KUPON.