POPUSTI-AKCIJE

  • Izrada 100 fotografija dimenzija 10cm x 15cm. Kuponi

Izrada 100 fotografija dimenzija 10cm x 15cm. Kuponi


Stara cena: 2100 din

Cena: 1190 din

Ušteda: 910 din

Podelite ovu ponudu:

Opis ponude


Izrada 100 fotografija dimenzija 10cm x 15cm.Akcija

Dan vaše veridbe, rođenje deteta, najluđi rođendan na svetu, vratolomije kućnog ljubimca, putovanje koje će vam zauvek ostati u sećanju… Sve te vama drage događaje ste fotografisali, a sada je vreme da ih složite u album i zauvek čuvate!Foto Image ima dugu tradiciju, brzo je postao omiljeno mesto zaljubljenika u fotografiju. Poseduje svu potrebnu tehnologiju da vaše uhvaćene trenutke pretvore u lepe uspomene!

Fotografska radnja Foto Image radi najkvalitetniju izradu fotografija po najpovoljnijim cenama. Kvalitetom fotografija i brzom i profesionalnom uslugom ti obezbeđuju da sve povodom fotografija završiš sa zadovoljstvom u njihovoj fotografskoj radnji.

--------

  •     Izrada 100 fotografija dimenzija 10cm x 15cm

Fotografije doneti lično na USB-u ili CD-u ili poslati mailom na fotoimage.bg@gmail.com, kao i besplatan kuponMoguća je  dostava post expresom na kućnu adresu, cena dostave nije uključena u cenuRok za izradu je 5 radnih danaKako se koristi kupon    Nakon preuzimanja, kupon će se nalaziti u „Download folderu“ na vašem telefonu ili računaru    Kupon odštampajte i ponesete sa sobom    Pri dolasku, pokažite vaš kupon i platite uslugu 1.190 rsd

Pravila i uslovi korišćenja kupona


Jedan kupon važi za jednu osobu

Nakon preuzimanja, kupon će se nalaziti u „Download folderu“ na vašem telefonu ili računaru

Kupon odštampajte i ponesete sa sobom

Pri dolasku, pokažite vaš kupon i platite navedenu uslugu sa popustom

Detalji o firmi
Kontakt Podaci

www.zakazimi.rs
066 54 20 809
info@zakazimi.rs
zakazimi.rs@gmail.com
Pon-sub: 09:00 do 17:00 h
PIB:112032720
© 2020 zakazimi.rs - Sva prava zadržana

Pratite nas

Besplatni kuponi bez registracije i plaćanja unapred - PREUZMI BESPLATAN KUPON.

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu ZakaziMi.rs! Popusti

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama: putovanja, zdravlje, kozmetičke usluge,Popsti i Kuponi.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Ne gubite vreme i iskoristite naše popuste Uz BESPLATAN KUPON.