• SPM tretman mršavljenja

SPM tretman mršavljenja


Stara cena: 7000 din

Cena: 2000 din

Ušteda: 5000 din

Podelite ovu ponudu:

Opis ponude


Tretman za eliminaciju masnog tkiva, limfnu drenažu tela, tonus i zatezanje mišića! Akcija.

  • SPM tretman regije po izboru
  • Tretman za eliminaciju masnog tkiva, limfna drenaža tela
  • Tonus i zatezanje mišića
  • Lice, vrat, stomak, noge, butine, leđa, ruke ili noge

Spm-om možemo tretirati celo telo:

Lice – akne, rosacea, anti age, lifting 

Podbradak – drenaža, aktivacija masnih ćelija i lifting 

Podočnjaci – limfna drenaža 

Ruke – celulit i lifting, obim 

Stomak i struk – Celulit, obim

Noge – Celulit, obim, lifting 

Leđa – miogeloze i loša prokrvljenost, akne na leđima, masni jastučići (ono što na leđima ispada iz brushaltera)

 

SPM aparat svoj rad bazira na principu vakuuma, čime se uz adekvatnu kombinaciju tretmana podstiče pravilna cirkulacija limfe . Ovim procesom efikasno se utiče kako na posledice zastoja  u limfotoku, tako i na prevenciju zadržavanja limfe, poboljšanje opšteg stanja organizma, ali i poboljšanje u okviru različitih hroničnih bolesti.

Kako utiče na zdravlje  1. Cirkulacija je otežana ili je čak i nema na pojedinim mestima zahvaćenim celulitom  2. Limfa ne odrađuje svoj posao čišćenja organizma, pa velike količine toksina ostaju u organizmu  3. Masne ćelije su otečene, pune vode, toksina i metabolitičkog otpada  4. Vezivno tkivo slabi i ne pruža dovoljno čvrst otpor

SPM:  1. Limfna drenaža. Otvaramo limfne čvorove i višak vode vrlo sporim pokretima, laganim pritiskom guramo prema limfnim čvorovima 2. Aktivacija masnih ćelija – fizički otečenu masnu ćeliju “mrvimo”  3. Učvršćivanje i zatezanje vezivnog tkiva po regiji (lice, vrat, stomak, bokovi, butine. leđa, ruke ili noge)

Dizajnirani ambijent i ljubazno osoblje stvaraju prijatnu i blagu atmosferu u našoj Poliklinici Gracia Medica. Veoma smo ponosni na tim lekara, kojima je etika prvo načelo u postupanju sa pacijentom. Posvećeni smo Vašim potrebama, raspoloživom vremenu i zahtevima.

Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi naši lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu. Poliklinika Gracia Medika je svojom lokacijom u Centru grada, lako dostupna iz svih delova grada.

Pravila i uslovi korišćenja kupona


> Jedan kupon važi za jednu osobu

> Možete preuzeti više kupona

> Broj telefona za zakazivanje nalazi se na kuponu.

> Kupon možete iskoristiti odmah po preuzimanju.

> Kupon važi od trenutka preuzimanja. Neophodno je zakazivanje.

> Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je

blagovremeno otkazati i zakazati nov termin, u suprotnom ce se kupon tretirati iskorišćenim

Detalji o firmi


Gracia Medika

Koče Popovića 7, Centar

Radno vreme: pon-pet: 8-21h, sub: 9-15h, ned: Ne radi

U okviru Poliklinike Gracia Medika u mogućnosti smo da pacijentima ponudimo konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti uz ekspertske preglede poznatih profesora sa Medicinskog fakulteta, kao i lekara iz renomiranih bolnica (Narodni front, VMA, Klinički centar, GAK i drugih) uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja za razlicite vrste medicinskih usluga. Poliklinika Gracia Medika je specijalizovana u oblastima Opšte i Estetske hirurgije, Ginekologije, Fizijatrije, kao i u Oftalmologiji i svim granama Interne medicine(Kardiologija, Endokrinologija, Gastroenterologija, Pulmologija, Nefrologija…).

SVE PONUDE OVOG PONUĐAČA

Slične ponudeKontakt Podaci

www.zakazimi.rs
064 08 111 85
info@zakazimi.rs
zakazimi.rs@gmail.com
Pon-sub: 09:00 do 17:00 h
PIB:112032720
© 2020 zakazimi.rs - Sva prava zadržana

Pratite nas

Besplatni kuponi bez registracije i plaćanja unapred - PREUZMI BESPLATAN KUPON.

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu ZakaziMi.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama: putovanja, zdravlje, kozmetičke usluge,fitnes i sport, obrazovanje,pedikir i manikir,wellness,stomatologija ... i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Ne gubite vreme i iskoristite naše popuste Uz BESPLATAN KUPON.