POPUSTI-AKCIJE

  • Ultrazvuk abdomena i male karlice.Popusti

Ultrazvuk abdomena i male karlice.Popusti


Stara cena: 4000 din

Cena: 2600 din

Ušteda: 1400 din

Podelite ovu ponudu:

Opis ponude


Ultrazvučni pregled  organa  trbuha,  i male karlice. Popusti

 Tumačenje nalaza i izdavanje izveštaja

 

Ultrazvučni pregled celog trbuha se radi kod sumnje na bolesti ili poremećaj funkcije organa u trbuhu i  maloj karlici kao što su bolesti jetre, žučne kese, pankreasa, bubrega, mokraćnie bešike ali i velikih krvnih sudova kao sto je trbušni deo aorte. Ultrazvučni pregled trbuha je bezbolna, neinvazivna i jednostavna metoda pregleda

 

Ultrazvučni pregled celog trbuha podrazumeva pregled jetre, žučne kese, pankreasa, slezine,  bubrega, mokraćnih puteva, mokraćne bešike i prostate kod muškaraca.Poseban osvrt  pri pregledu se stavlja na  merenje širine trbušne aorte, procenu stanja njenih  zidova , prisustvo suženja, proširenja(aneurizma) ili trombnih masa  kao i pojedinih njenih grana (renalne arterije).Procenjuje se prisustvo uvećanih limfnih čvorova i utvrđuje eventualno prisustvo slobodne tečnosti u trbuhu.

 

Za ovaj pregled je potrebna prethodna priprema  o kojoj ce pacijen t biti obavešten pri zakazivanju pregleda.Pregled radi specijalista interne medicine

Pacijent o obavljenom pregledu dobija detaljan izveštaj sa tumačenjem nalaza ali bez predloga terapije ili dopunskih ispitivanja jer se samo na osnovu ovog pregleda ne mogu doneti precizni zaključci, postaviti dijagnoza i odrediti lečenje.

 

Zakazivanje potrebno.

Pravila i uslovi korišćenja kupona


Jedan kupon važi za jednu osobu

Nakon preuzimanja, kupon će se nalaziti u „Download folderu“ na vašem telefonu ili računaru

Kupon odštampajte i ponesete sa sobom

Pri dolasku, pokažite vaš kupon i platite navedenu uslugu sa popustom

Detalji o firmi


Herz Medika - Specijalistička lekarska ordinacija

www.herzmedika.rs

Beograd, Vračar, Brane Crnčevića 18

Tel: 011-7708-432; 066-8025-108

Radno vreme: Pon-Pet: od 09-17h 

U ordinaciji se mogu obaviti preventivni pregledi , dijagnostičke procedure, ordinirati terapija i sprovoditi kontrole hroničnih bolesti i stanja prvenstveno iz oblasti kardiologije I , nefrologije.

Individualni pristup svakom pacijentu je preduslov  za kvalitetno sagledavanje problema, preciznu dijagnozu i pravljenje daljeg plana ispitivanja i lečenja.

SVE PONUDE OVOG PONUĐAČA


Kontakt Podaci

www.zakazimi.rs
066 54 20 809
info@zakazimi.rs
zakazimi.rs@gmail.com
Pon-sub: 09:00 do 17:00 h
PIB:112032720
© 2020 zakazimi.rs - Sva prava zadržana

Pratite nas

Besplatni kuponi bez registracije i plaćanja unapred - PREUZMI BESPLATAN KUPON.

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu ZakaziMi.rs! Popusti

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama: putovanja, zdravlje, kozmetičke usluge,Popsti i Kuponi.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Ne gubite vreme i iskoristite naše popuste Uz BESPLATAN KUPON.